search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:26
MENU CLOSE

Γεννηματά: Βάλαμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της χώρας και το πληρώσαμε

19.02.2017 14:19
Γεννηματά: Βάλαμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της χώρας και το πληρώσαμε - Media
 
Τη βράβευσή της από την παράταξη «Αττική» του Γιάννη Σγουρού, για την προσφορά της στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αξιοποίησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα για να αναφερθεί εκ νέου στην ανάγκη «εθνικής συνεννόησης» του πολιτικού κόσμου της χώρας.
 
Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η παράταξη μας πλήρωσε μεγάλο κόστος, γιατί έβαλε πάνω απ’ όλα το συμφέρον  της χώρας και θα συνεχίσουμε να το βάζουμε. Κοιτάμε πάνω από το κομματικό συμφέρον. Γι’ αυτό έχουμε κάνει σημαία την εθνική συνεννόηση. Είναι  ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διαμορφώσουμε μια εθνική γραμμή για τον τόπο, μια δική μας συμφωνία για να βγάλουμε τη χώρα με ασφάλεια από την κρίση και τα μνημόνια. Για να υπηρετήσουμε όλοι μαζί, για  να υλοποιήσουμε το νέο μεγάλο εθνικό στόχο, που είναι να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους και δεν μιλώ γι’ αυτά που θέλουν να φύγουν, αλλά γι’ αυτά που φεύγουν γιατί δεν μπορούν να μείνουν».
 
Παράλληλα, άσκησε κριτική στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, τονίζοντας ότι «η σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής,  αδυνατεί να παίξει τον αναπτυξιακό ρόλο που αρμόζει στο θεσμό, χάνεται μέσα σε ιδεοληψίες του χθες, κρύβεται από την καθημερινότητα,  απέχει από αυτά που σήμερα συμβαίνουν για τις ανάγκες του Έλληνα πολίτη. Τους δώσαμε ένα μεγάλο εργαλείο, μπορούσε να ήταν ένα όπλο για τον  πολίτη της περιφέρειας και δεν αξιοποιείται όπως πρέπει. Ματώνει η ψυχή μας να το βλέπουμε αυτό, γιατί δώσαμε δύναμη σε αυτό τον θεσμό, δουλέψαμε πολύ σκληρά  για να γίνει η αιρετή περιφέρεια και φτιάξαμε τις βάσεις, μιλώντας και με τους δημάρχους και με την αυτοδιοίκηση του δεύτερου βαθμού τότε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21