search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:17
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη του Ηλία Βαλάση 14 χρόνια μετά το πρώτο Survivor

19.02.2017 14:25
Survivor: Το ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση για τον Στέλιο Χανταμπάκη (Photo) - Media

 

Αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι παίκτες του Survivor, στη διαβίωσή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έκανε ο παίκτης Ηλίας Βαλάσης.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, ο παίκτης του πρώτου Survivor γύρισε 14 χρόνια πίσω: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι οι παίκτες δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους διότι βρίσκονται σε κατάσταση υποσιτισμού. Άρα αυτό το κομμάτι δεν λειτουργεί παρά μόνο στα λόγια. Επίσης, ποτέ δεν έδειξαν τον βαθμό του υποσιτισμού, της υγείας των παικτών για να μη φοβηθεί ο κόσμος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Εμείς νομίζαμε ότι σας τάιζαν κρυφά σουβλάκια», απάντησε: «Πίστεψέ με, κάποιος από το συνεργείο μας πέταξε ένα τσιγάρο και τον έστειλαν πίσω στην Αθήνα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24