search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Πέντε ρούχα που θα σας δείχνουν πιο αδύνατους

19.02.2017 19:11
Πέντε ρούχα που θα σας δείχνουν πιο αδύνατους - Media
 
Ναι, το ξέρουμε, θα αρχίσετε δίαιτα… από Δεύτερα, ώστε να χάσετε εκείνα τα κιλάκια που πήρατε στις γιορτές. Και, ναι, φυσικά θα πάτε στο γυμναστήριο, μόλις χαλαρώσει λίγο το πρόγραμμά σας με τη δουλειά.
 
Το καταλαβαίνουμε: η δίαιτα για να χαθούν περιττά κιλά είναι δύσκολη και ενδεχομένως επίπονη. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την κάνετε, αντιθέτως, η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, ενώ το κανονικό σας βάρος θα σας κάνει να αισθάνεστε και να είστε καλύτερα.
 
Ωστόσο, μέχρι να φύγουν τα περιττά κιλά, δείτε μερικές ενδυματολογικές προτάσεις που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατοι.
 
1. Καλοραμμένο κοστούμι: ένα κοστούμι ραμμένο στα μέτρα σας τονίζει και αναδεικνύει «καθαρές» γραμμές και καλύπτει τα περιττά κιλά.
 
2. Κάθετες γραμμές: μέχρι και ο… Οβελίξ το ήξερε, ότι τα ριγέ ρούχα με κάθετες ρίγες μειώνουν τον όγκο του σώματός μας, απλώς προτιμάμε τις λεπτές γραμμές.
 
3. Μαύρα ρούχα: ω, ναι, το μαύρο δεν είναι μόνο το χρώμα των goth, αλλά βοηθά να καλύπτουμε ατέλειες και μας δείχνει πιο αδύνατους.
 
4. Χαμηλοκάβαλα παντελόνια: όσο πιο χαμηλά βρίσκεται η «μέση» του παντελονιού, τόσο λιγότερο πιέζει την κοιλιά μας. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια βοηθούν να μην προεξέχει το στομάχι.
 
5. Ρούχα με «V»: πέραν το ότι δίνει στην εμφάνισή μας έναν πιο επίσημο τόνο, το «V» βοηθά το ενδιαφέρον αυτού που μας βλέπει να εστιάζεται στο στέρνο μας.
 
6. Τέλος, καλό είναι να κρατούμε όρθιο το σώμα μας και να μην καμπουριάζουμε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03