search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά με την 21χρονη σύντροφό του (Photos)

20.02.2017 13:02
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά με την 21χρονη σύντροφό του (Photos) - Media

 

Μες στα μέλια φαίνεται πως είναι με την νέα 21χρονη σύντροφό του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ανανεωμένος, κομψός και χαμογελαστός ο πρώην υπουργός δεν σταματά τις κοινές εξόδους με την αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού και πλέον αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Οι πρώτες εμφανίσεις του ζευγαριού έγιναν στο κέντρο που εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή στο Γκάζι, αλλά και στην παράσταση “Mamma mia” στο Ακροπόλ με την Δέσποινα Βανδή. Τώρα τους βλέπουμε μαζί και στο σημείο G, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δυο τους δείχνουν να είναι full in love. 

Μπορεί, αρχικά το ζευγάρι να κράτησε χαμηλούς τόνους, σε αυτήν την βραδινή τους έξοδο όμως ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τρυφεροί ο ένας με τον άλλον… Αγκαλιές, τρυφερά φιλιά και χαμόγελα έδειχναν πως μεταξύ τους υπάρχει χημεία, αλλά και ένα καυτό ειδύλλιο. 

Δεστε φωτογραφίες από την έξοδό τους:

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52