search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:28
MENU CLOSE

Όλα πάνε… μια χαρά: Διαφώνησε με τον Τραμπ, εκδιώχθηκε άμεσα από τον Λευκό Οίκο!

20.02.2017 13:29
Όλα πάνε… μια χαρά: Διαφώνησε με τον Τραμπ, εκδιώχθηκε άμεσα από τον Λευκό Οίκο! - Media
 
Ένας ανώτατος σύμβουλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας έμαθε από την καλή και από την… ανάποδη τι σημαίνει να διαφωνείς με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ο Κρεγκ Ντίαρ, ανώτατος σύμβουλος στο Τμήμα Δυτικού Ημισφαιρίου του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ, τόλμησε να ασκήσει κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης Τραμπ σχετικά με την πολιτική της χώρας στη Νότια Αμερική, ενώ έκανε λόγο και για «δυσλειτουργίες» στον Λευκό Οίκο. Μια ημέρα αργότερα εκδιώχθηκε από τη θέση του και επέστρεψε κακήν κακώς στην προηγούμενή του θέση στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Ασφάλειας.
 
Μάλιστα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου που επιβεβαίωσε την απομάκρυνση του Ντίαρ, ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν συμφωνεί με τις πολιτικές του Τραμπ δεν έχει θέση στον Λευκό Οίκο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ανόητο να έχεις κάποιον που δεν υποστηρίζει αυτό που προσπαθείς να κάνεις». Το αστείο είναι ότι, πριν προβεί σε αυτές τις δηλώσεις, η εκπρόσωπος του Τραμπ είχε σπεύσει να διευκρινίσει ότι δεν μιλά για «γενική τακτική» για παρόμοιες περιπτώσεις. Ήδη, πάντως, ο Τραμπ έχει δείξει τις προθέσεις έναντι των… διαφωνούντων, έχοντας ήδη απολύσει Ρεπουμπλικάνο σύμβουλο για ζητήματα Οικιστικής Ανάπτυξης ο οποίος του είχε ασκήσει κριτική τον περασμένο Οκτώβριο, πριν τις εκλογές.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15