search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Οι μυρωδιές ή το Perfume concept ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ…

20.02.2017 14:49
Φαλτσάρει η κυβερνητική ορχήστρα: Τρέχουν και δεν φτάνουν μπροστά στην εξάπλωση του κορωνοϊού - Media

 

Από τα «βοθροκάναλα» έως το «βρώμικο» ΠΑΣΟΚ και την «σαπίλα του συστήματος», η πολιτική πλέον παράγεται στους βούρκους και ασκείται μέσω της ιδεολογικής …οσφρήσεως. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο ευωδιάζει ο κύριος Πολάκης ή ο κύριος Φίλης σε αντίθεση με τους πολιτικούς τους αντιπάλους, οι οποίοι βρωμάνε και ζέχνουν.  Ωστόσο, είναι φανερό ότι ο θαυμαστός και πολυσύνθετος κόσμος της όσφρησης εισήχθη στην πολιτική αντιπαράθεση με ζητούμενο ένα σπάνιο πολιτικό ελιξίριο.

Το πολιτικό Perfume concept της κυβέρνησης βασίζεται στην ποικιλία  ανθών της σπάνιας πρόσμιξης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , η οποία φύεται κι ευδοκιμεί στα εξίσου σπάνια διακαναλικά βοσκοτόπια της επικράτειας  με την ευγενική χορηγία  ιδιαίτερων τραπεζικών δανείων.

Η ποικιλία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παράγεται από αγνά, παρθένα, αμόλυντα,

άμωμα και άχραντα υλικά, δοκιμασμένα στις πιο ακραίες κι απρόβλεπτες συνθήκες. Το άρωμά της χαρακτηρίζεται από λεπτότητα και ευγένεια,  είναι σχεδόν μεθυστικό, εξαγνιστικό – κάτι ανάμεσα σε Pascal και  Bruckner του οίκου Καρανίκα.

Είναι προφανές ότι η απόλυτη επιτυχία αυτής της μυρωδάτης προσμίξεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οφείλεται σε μια μυστική συνταγή, η καθαρότητα της οποίας εξασφαλίζεται αποκλειστικά από τους νόμιμους εκπροσώπους της φίρμας. Κάθε άλλη πρόσμιξη βλάπτει σοβαρά την υγεία και κάθε άλλη αρωματική εκδοχή θυμίζει βούρκο και αποτελεί προϊόν άθλιας συναλλαγής  και σκοτεινών συμφερόντων. Το  Perfume ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας εισάγει στο νέο θαυμαστό κόσμο των οσμών και των εσμών!

Μυρίζει πριν από σας για εσάς! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:57