search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58
MENU CLOSE

Χωρίζει ο Τζέιμς Μποντ; (Photos)

20.02.2017 18:26
O Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Τζέιμς Μποντ;  - Media
 
Μεγάλες αλλαγές στη ζωή του φαίνεται ότι βιώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο γνωστός ηθοποιός που «ανέστησε» το franchise του Τζέιμς Μποντ.
 
Είναι ήδη γνωστό ότι ο Κρεγκ δεν προτίθεται να ξαναφορέσει το κοστούμι του «πράκτορα 007» -το έχει δηλώσει με κάθε τρόπο ο ίδιος. Ωστόσο, φαίνεται ότι ραγδαίες αλλαγές συμβαίνουν και στην προσωπική του ζωή.
Σύμφωνα με το Radar Online, ο Κρεγκ και η επί μακρόν σύζυγός του Ρέιτσελ Βάιζ ζουν χωριστά εδώ και αρκετό καιρό και αιτία για τη… διάσταση είναι η καριέρα.
Το site υποστηρίζει ότι η Βάιζ επιδιώκει να κάνει νέα αρχή στην καριέρα της και είναι διαρκώς απασχολημένη, ενώ ο Κρεγκ κινείται με πιο αργούς ρυθμούς.
Πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι τελεί εν διαστάσει από το 2015 και ότι δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και επίσημα χωρισμός του.
 
Επισημαίνεται, δε, ότι κάτι τέτοιο ενδέχεται να επιβαρύνει πολύ τον Κρεγκ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσει να ζει μόνος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58