search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:48
MENU CLOSE

Έλληνας ο «πιο ευτυχισμένος άνθρωπος» του Σαν Φρανσίσκο

20.02.2017 19:21
Έλληνας ο «πιο ευτυχισμένος άνθρωπος» του Σαν Φρανσίσκο - Media
 
Ο Γιώργος Ζησιάδης είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες του Σαν Φρανσίσκο.
 
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και η καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Μεγάλωσε σε μία από τις πιο ελληνικές γειτονιές, όπως τονίζει ο ίδιος.
 
Πήγε στο ελληνικό σχολείο St. Demetrios στο Queens, και σε αυτό οφείλει το γεγονός ότι μιλά πολύ καλά ελληνικά.
 
«Μεγάλωσα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης σε μία άκρως ελληνική γειτονιά. Το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι ως παιδί το περνούσα στην Ελλάδα, βοήθησε στο να μεγαλώσω με 2 κουλτούρες» δηλώνει σε συνέντευξή του στο ellines.com
 
Στη συνέχεια φοίτησε στο  Stuyvesant High School και ακολούθησε Harvard, όπου σπούδασε και αποφοίτησε το 2011, σπουδάζοντας κοινωνιολογία.
 
Στόχος του είναι να εμφυσήσει τη δημιουργικότητα και το χιούμορ της ανατροπής στην καθημερινή ζωή. Οι δουλειές του έχουν φιλοξενηθεί στα πιο σημαντικά περιοδικά και εφημερίδες όπως TIME, NPR, WIRED, FastCompany, PSFK.
 
 Τον έχουν περιγράψει ως τον «πιο ευτυχισμένο κάτοικο του San Francisco» και ο ίδιος με την σειρά του προσπαθεί να κάνει λίγο πιο χαρούμενους τους κατοίκους του Σαν Φρανσίσκο !
 
«Η ευτυχία για μένα είναι το να εκτιμάς την ομορφιά αυτών που σε περιβάλλουν κάθε στιγμή. Αυτό προσπαθώ να τονίσω με τα περισσότερα από τα δρώμενα μου».
 
(πηγή: ellines.com)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:47