search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:18
MENU CLOSE

ESPN: «Τα βρήκε ο Ιντέγε με τους Κινέζους»

20.02.2017 20:26
ESPN: «Τα βρήκε ο Ιντέγε με τους Κινέζους» - Media

 

Σύμφωνα με το «ESPN», ο Ιντέγε είπε το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε από την Τιανγίν Τέντα και πλέον οι Κινέζοι ρίχνουν το βάρος στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Πηγές του «ESPN» αναφέρουν πως ο Ιντέγε έχει πει το «ναι» στην πρόταση της Τιανγίν Τέντα. Το κορυφαίο Μέσο αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης του Νιγηριανού φορ του Ολυμπιακού και το έντονο φλερτ με τους Κινέζους, που πλέον βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους Πειραιώτες.

«Στην Τιανγίν ψάχνουν για ένα νέο επιθετικό ώστε να κλείσουν το ρόστερ του πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν κι έχουν στο στόχαστρο τον Νιγηριανό διεθνή, Ιντέγε Μπράουν», στη συνέχεια αφού γίνεται αναφορά στην καριέρα του παίκτη και το πέρασμά του από την Γουέστ Μπρομ, το δημοσίευμα αναφέρει: «H Τιανγίν Τέντα έκανε μια πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ιντέγε, ο οποίος σύμφωνα με τις πηγές έχει συμφωνήσει ήδη».

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15