search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Γαλλία: Και νέο περιστατικό βιασμού συλληφθέντα με γκλομπ

21.02.2017 07:41
Νέος εφιάλτης στη Γαλλία: Στο μικροσκόπιο ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στα παλιά γραφεία του Charlie Hebdo - Media

 

Λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό με τη σεξουαλική κακοποίηση ενός άντρα από αστυνομικό με γκλόμπ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του σε προάστιο του Παρισιού, μια δεύτερη  παρόμοια υπόθεση ερευνάται από τις γαλλικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Γαλλικά Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP)  ένας αστυνομικός πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία πως βίασε με ένα γκλομπ έναν άντρα κατά τη διάρκεια της σύλληψής του το 2015.

Το δεύτερο περιστατικό – πρώτο χρονολογικά-  βάσει του κατηγορητηρίου σημειώθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2015, στην πόλη Ντρανσί στα περίχωρα του Παρισιού. Την επίθεση δέχθηκε ένας 28χρονος με το όνομα Αλεξάντρ.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να άσκησε κακοποίησε τον 28χρονο με το γκλομπ αφού τον ανάγκασε να βγει από το αυτοκίνητο και τον έσπρωξε πάνω στο μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:09