search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Η επένδυση των 110 εκατ. ευρώ: Στην Αθήνα η διοίκηση της Atlas Capital υπογράφει deal με την Credicom

21.02.2017 16:41
Πού θα στοχεύσει η επενδυτική τράπεζα του Atlas Capital - Media

 

Η διοίκηση της Atlas Capital βρίσκεται στην Αθήνα την Τρίτη για να υπογράψει την τελική συμφωνία για να αποκτήσει τον έλεγχο της Credicom και σύντομα θα επενδύσει 110 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το bankingnews.gr.

Το Atlas Capital θα επενδύσει 110 εκατ και σίγουρα αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνηςστην ελληνική οικονομία.

Όπως έγκαιρα είχαμε αναφέρει στις 17 Φεβρουαρίου του 2017 δόθηκε το πράσινο φως από τον SSM για την Credicom. 

Το Atlas Capital θα είναι ο βασικός στρατηγικός επενδυτής που θα επενδύσει 110 εκατ δίνοντας έτσι ψήφο εμπιστοσύνης και στο project της Credicom και στην ελληνική τραπεζική αγορά. 

Το νέο σχήμα θα αποτελείται από 7μελές διοικητικό συμβούλιο με 5 μέλη από τον Atlas Capital διευθύνοντα σύμβουλο τον Άνθιμο Θωμόπουλο και αναπληρώτρια CEO την Αναστασία Σακελλαρίου. 

Το project Credicom έχει ως βασικό στόχο να στηρίξει υπό αναδιάρθρωση εταιρίες ενώ θα στηρίξει χρηματοδοτικά εταιρίες μέχρι 500 εκατ ευρώ σε πρώτη φάση. 

Η επένδυση της Atlas Capital θα επικεντρωθεί κυρίως σε εταιρίες που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία ενώ για το ορατό μέλλον δεν θα δραστηριοποιηθούν στην αξιοποίηση των NPLs – NPEs.

 

Πηγή: bankingnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:39