search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Το θρίλερ με τη μαύρη χήρα – Τσιμέντωσε 42χρονο στο τζακούζι στο Διακοφτό (Video)

21.02.2017 19:03
Το θρίλερ με τη μαύρη χήρα - Τσιμέντωσε 42χρονο στο τζακούζι στο Διακοφτό (Video) - Media

 

Το έγκλημα που συγκλόνισε πριν εφτά χρόνια τη κοινή γνώμη ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Η επονομαζόμενη ως μαύρη χήρα είχε γίνει πανελληνίως γνωστή το 2010, όταν αποκαλύφθηκε πως είχε σκοτώσει τον 42χρονο επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο και στη συνέχεια τον είχε τσιμεντώσει κάτω από το τζακούζι που έφτιαξε στη βίλα στο Διακοφτό.

Επρόκειτο να καθίσει χθες στο εδώλιο του εφετείου για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, όμως δεν εμφανίστηκε ούτε την εκπροσώπησε κάποιος δικηγόρος, με αποτέλεσμα να παραμένει η ποινή της ισοβίου κάθειρξης. «Παρακαλούσα το θεό να γίνει το δικαστήριο όσο πιο αργά. Ζήτησα από τον δικηγόρο να πάρει αναβολή επειδή δεν μπορώ να παραστώ, ζήτησα να γίνει το εφετείο όσο πιο αργά και δεν με άφησαν να πάω και μόνη μου. Τι έγινε… Και πως μπορεί να γίνει το δικαστήριο χωρίς να είμαι εγώ», είπε η καταδικασθείσα.

Δείτε στο βίντεο όλο το ρεπορτάζ, αλλά και τι είχε υποστηρίξει παλαιότερα:

Πηγή: zappit

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:24