search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:25
MENU CLOSE

«Είκοσι χρόνια ψέματα»: Το αποκαλυπτικό βιβλίο της πρώην συζύγου του Στρος Καν (Photos)

22.02.2017 08:26
«Είκοσι χρόνια ψέματα»: Το αποκαλυπτικό βιβλίο της πρώην συζύγου του Στρος Καν (Photos) - Media

Η Γαλλίδα κληρονόμος και δημοσιογράφος  Αν Σανκλέρ ήταν πάντα διακριτική στην προσωπική της ζωή, αν και για πολλά χρόνια υπήρξε σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν ως και την περίοδο που ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ μπλέχτηκε στο σκάνδαλο με την καμαριέρα στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, συνελήφθη και εξεδιώχθη από το ΔΝΤ.

Η Αν Σανκλέρ είχε σταθεί τότε στο πλευρό του και μάλιστα πλήρωσε τα βαριά πρόστιμα που επέβαλε η αμερικανική δικαιοσύνη στον Στρος Καν.

Τώρα η Σανκλέρ αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή και μιλάει για πρώτη φορά για όλα όσα έζησε στο πλάι του Στρος Καν μέσα από το βιβλίο της το οποίο πρόκειται να εκδοθεί  την 1η Μαρτίου.

Ο τίτλος του βιβλίου μιλά μόνο του:  « Chronique d’une France blessée» δηλαδή το  «Χρονικό μιας πληγωμένης Γαλλίας».

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της η Αν Σανκλέρ έδωσε συνέντευξη στο Vanity Fair όπου και μίλησε και για το σκάνδαλο του Στρος Καν στη Νέα Υόρκη.

Σήμερα, η Σανκλέρ παραδέχεται τα λάθη της, αλλά δείχνει ότι δεν έχει ακόμη χωνέψει εκείνη την ταραγμένη περίοδο της ζωής της.«Αυτή η περίοδος ίσως με ακολουθεί ως τον θάνατό μου. Δεν ήξερα τίποτα, του είχα εμπιστοσύνη, δεν ρωτούσα τίποτα», εξομολογείται στο περιοδικό.

«Υπάρχει η άρνηση της γυναίκας που δεν θέλει να ξέρει. Αλλά όταν είχα αμφιβολίες, και είχα αρκετές αμφιβολίες, ο Ντομινίκ με καθησύχαζε πάντα. Μόνο εσύ υπάρχεις για μένα, μου έλεγε».

 Και η Αν τον πίστευε, ήταν ερωτευμένη και τυφλή γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό.Ωστόσο, ο περίγυρός  της καταλάβαινε πως η κατάσταση ήταν επικίνδυνη. «Η Αν έχει ένα είδος απίστευτης απλοϊκότητας», εξομολογείται στο περιοδικό Vanity Fair στενή της φίλη.

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την καμαριέρα το 2011 η Αν δεν πίστευε πως ο Στρος Καν  μπορούσε να είχε βιάσει μια γυναίκα. Μια φίλη της την είχε συμβουλεύσει να εγκαταλήψει τον Στρος Καν, «βγες από την κόλαση» της είχε πει, αλλά εκείνη δεν την άκουσε.  

 «Δεν εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο όταν βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος», έλεγε. Για καιρό δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν προβληματικός στην σεξουαλική του ζωή. Αλλά όταν ξέσπασε και άλλο σκάνδαλο, με πόρνες στο ξενοδοχείο Carlton όλα άλλαξαν μέσα της.

«Τα πάρτι, οι πόρνες, ο Dodo la Saumure, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», γράφει το Vanity Fair.Την Ανοιξη του 2012 η Αν Σανκλέρ έκανε το βήμα της ρήξης και εγκατέλειψε τον Στρος Καν μέσα σε 24 ώρες. «Αναρωτιέμαι αν είκοσι χρόνια από τη ζωή μου ήταν είκοσι χρόνια ψέματα», δηλώνει στο  περιοδικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:24