search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Λεπτό προς λεπτό το «χτύπημα» των ληστών σε μίνι μάρκετ του Ηρακλείου (Video)

22.02.2017 09:33
Μενίδι: Ένοπλοι κράτησαν ομήρους υπαλλήλους εταιρείας και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο - Media

 

Σκηνές που κόβουν την ανάσα αποτυπώνουν καρέ – καρέ τον εφιάλτη που έζησε μια 44χρονη γυναίκα, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Ηράκλειο.

Δύο νεαροί, οπλισμένοι με μαχαίρι και κατσαβίδι, εισβάλουν στο κατάστημά της, με στόχο τη ληστεία. Την προειδοποιούν να μην φωνάξει, όσο ο ένας από τους δράστες την πλησιάζει για να την ακινητοποιήσει.

Εξαιρετικά ψύχραιμη και θαρραλέα, ως συνέπεια των πολυάριθμων κλοπών και ληστειών που έχουν σημειωθεί στο κατάστημά της, όπως εξήγησε στην ΚΡΗΤΗ TV, η κ. Αντωνία δεν αντέδρασε, και ακολούθησε τις οδηγίες τους για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV, οι δύο νεαροί δράστες, παίρνουν τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή ζητούν και παίρνουν το πορτοφόλι της 44χρονης. Ενώ είναι έτοιμοι να αρχίσουν να αδειάζουν και την προθήκη με τα τσιγάρα, αντιλαμβάνονται πως ένα αυτοκίνητο σταματά έξω από το μίνι μάρκετ και σπεύδουν να εξαφανιστούν, τη στιγμή που η 44χρονη χρησιμοποιεί το κουμπί του συναγερμού.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν δίπλα στην 44χρονη, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για τη περιγραφή των δραστών, ανατρέχοντας και στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Παρά το γεγονός πως ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στη γύρω περιοχή, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Παρά το γεγονός ότι το κατάστημα βρίσκεται σε άκρως κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο, στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, έχει βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο επιτήδειων που δεν πτοούνται ούτε από το συναγερμό, ούτε από τις κάμερες ασφαλείας.

Κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην ίδια περιοχή καταγγέλλουν και αρκετοί γείτονες της 44χρονης που πληροφορήθηκαν σοκαρισμένοι τη νέα περιπέτειά της…

Πηγή: Neakriti

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38