search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:22
MENU CLOSE

Όταν ο Ερντογάν συνάντησε… ακραίο ισλαμιστή ποδοσφαιριστή (Photos)

22.02.2017 10:36
Όταν ο Ερντογάν συνάντησε… ακραίο ισλαμιστή ποδοσφαιριστή (Photos) - Media

Χρόνο να «ξεσκάει» από τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Τουρκίας βρίσκει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος πριν από λίγες μέρες συνάντησε στο αεροδρόμιο της Γκαζιαντέπ την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης. 

Σήμερα ο τουρκικός τύπος αναφέρεται στην συνάντηση που είχε ο Ερντογάν με την ομάδα της Γκαζιαντέπ κάνοντας ειδική μνεία στην συνομιλία του Προέδρου με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ανίς Μπεν Χατιρά.

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, ο Ερντογάν και ο Χατιρά είχαν έναν θερμό διάλογο, με τον ποδοσφαιριστή να «ομολογεί» πως ήταν «όνειρο ζωής να συναντήσει τον Πρόεδρο της Τουρκίας».

«Είστε ο αρχηγός του μουσουλμανικού κόσμου»  ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χατιρά στον Ερντογάν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

 

Ωστόσο, μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ να υπενθυμίζουν πως ο Χατιρά εκδιώχθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε στη Γερμανία, εξαιτίας των δεσμών που φέρεται να έχει με ακραίους ισλαμιστικούς κύκλους, υπενθυμίζοντας, μάλιστα, πως στην πόλη του Γκαζίαντεπ υπάρχει ενεργός πυρήνας του ISIS.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:17