search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Η Βουλή τίμησε την μνήμη του Ευάγγελου Μπασιάκου

22.02.2017 11:26
Η Βουλή τίμησε την μνήμη του Ευάγγελου Μπασιάκου - Media

 

 

Την μνήμη του Ευάγγελου Μπασιάκου τίμησε η Βουλή σε μια συγκινητική τελετή στην Ολομέλεια. Μια ανθοδέσμη βρισκόταν στο έδρανο του εκλιπόντος βουλευτή της ΝΔ ενώ το πολιτικό μνημόσυνο στην Ολομέλεια παρακολούθησαν η σύζυγος και η αδερφή του από τα έδρανα των κρατικών αξιωματούχων. 

Οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων εξήραν το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητα του Βαγγέλη Μπασιάκου. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας επεσήμανε ο Ευάγγελος Μπασιάκος δεν διολίσθησε ποτέ στον δρόμο του λαϊκισμού. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Ανδρέας Λοβέρδος απευθύνθηκε στην σύζυγο του Ευάγγελου Μπασιάκου και της ζήτησε να πει στον γιο του εκλιπόντος βουλευτή να είναι περήφανος για τον πατέρα του. 

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε η ορκωμοσία, στη θέση του εκλιπόντος Ευάγγελου Μπασιάκου, του πρώτου επιλαχόντα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Βοιωτίας Ανδρέα Κουτσούμπα.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03