search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:02
MENU CLOSE

Γυναίκα κάνει σεξ επάνω σε μηχανάκι που κινείται, στη μέση του δρόμου (Video)

22.02.2017 15:31
«Ασυγκράτητος» για σεξ άνδρας δεν μπορούσε να περιμένει και κόλλησε σε μεταλλικά ρολά καταστήματος για να «ανακουφιστεί» (Video) - Media

 

Στη μέση του δρόμου επάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε ο σύντροφος της μια γυναίκα έκανε σεξ. Η γυναίκα είχε καθίσει μπροστά του με το πρόσωπο προς εκείνον και είχε περάσει τα πόδια της γύρω από το κορμί του.

Απολάμβαναν το σεξ και τον αέρα να τους χτυπάει το πρόσωπο και έκαναν βόλτες στη μέση του δρόμου, με τον κόσμο να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το περιστατικό συνέβη στην Παραγουάη στην πόλη Ενκαρνεισόν.

Όμως μετά την… ευχαρίστηση έρχονται τα δύσκολα. Η τροχαία είδε το βίντεο που έγινε αμέσως viral και προσπαθεί να εντοπίσει τον οδηγό της μοτοσυκλέτας στον οποίο θα φορτώσει παραβάσεις του μισού κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:02