search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Μαξίμου: Αντί η ΝΔ να επινοεί προβλήματα στην κυβέρνηση, ας συμμαζέψει τον Γεωργιάδη

22.02.2017 19:46
Μαξίμου: Αντί η ΝΔ να επινοεί προβλήματα στην κυβέρνηση, ας συμμαζέψει τον Γεωργιάδη - Media
 
Διαψεύδουν πηγές της κυβέρνησης την επαναλαμβανόμενη φημολογία περί προβλημάτων στο εσωτερικό της, ενώ ζητούν, την ίδια στιγμή, από την αξιωματική αντιπολιτική και φιλικά σε αυτήν μέσα μαζικής ενημέρωσης να προτρέψουν τον πρόεδρο της ΝΔ να «συμμαζέψει» τον αντιπρόεδρο του κόμματος.
 
Συγκεκριμένα, οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τόνισαν ότι «αντί η ΝΔ και τα φιλικά σε αυτή διαδικτυακά Μέσα να επινοούν κάθε τόσο εσωτερικά προβλήματα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καλό θα ήταν να προτρέψουν τον αρχηγό της κ. Μητσοτάκη να ακούσει τις συμβουλές ιστορικών στελεχών της συντηρητικής παράταξης, που του ζητούν εναγωνίως να συμμαζέψει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο του κ. Γεωργιάδη».
 
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι «άλλωστε δεν είναι και μικρό το επικοινωνιακό στραπάτσο στο οποίο οδήγησε την ΝΔ η εμπνευσμένη επικοινωνιακή του στρατηγική».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:48