search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Αναστάτωση στη Κοζάνη: Ένοπλος βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε στον αέρα (Videos)

23.02.2017 07:21
Αναστάτωση στη Κοζάνη: Ένοπλος βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε στον αέρα (Videos) - Media

Συνελήφθη από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας ο άνδρας που φέρεται να  πυροβολούσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κοζάνη.

Οι άντρες της αστυνομίας απέκλεισαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο και προσπαθούσαν να πείσουν τον άνδρα να παραδοθεί.

Λίγο αργότερα,  η ΕΛΑΣ εισήλθε στο σπίτι του άνδρα, με τα κλειδιά του πατέρα του, και τον συνέλαβε χωρίς αυτός να προβάλλει αντίσταση. Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ενώ το κυνηγητικό του όπλο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr ο άντρας φέρεται να είναι οπλίτης, ενώ αμέσως μετά τη σύλληψη ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Χαράλαμπο Θεοχάρη, πως αρχικά ο στρατιωτικός σημάδευε την ίδια, η οποία έμπαινε στο αυτοκίνητό της, και στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα.

Η μεταφορά του άντρα στο αστυνομικό τμήμα

 

Μαρτυρία κατοίκου περιοχής

Πηγές: kozanimedia.gr (1), (2), (3)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:22