search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:13
MENU CLOSE

Απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη: Σφήνωσε με το κεφάλι στις προστατευτικές μπάρες

23.02.2017 07:27
Απόλυτη τραγωδία: Σε κατάσταση σοκ η 15χρονη που σώθηκε από το πολύνεκρο τροχαίο - Σήμερα έμαθε για την τραγωδία - Media

 

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί στα Χανιά και συγκεκριμένα στην οδό Ακρωτηρίου, όταν ο οδηγός μιας μηχανής μικρού κυβισμού κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του δικύκλου πάνω στη στροφή.

Ο οδηγός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στην προστατευτική πλαϊνή μπάρα του δρόμου. Το απίστευτο ήταν το σημείο και ο τρόπος της πρόσκρουσης ήταν τέτοιος, που ο οδηγός εγκλωβίστηκε στην μπάρα. Συγκεκριμένα το κράνος που φορούσε σφήνωσε στην μπάρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απομακρυνθεί.

Χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων για τον απεγκλωβισμό του περίπου 35χρονου τραυματία άνδρα από την μπάρα και την παραλαβή του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: flashnews.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00