search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:15
MENU CLOSE

Νέα βομβιστική επίθεση στη Λαχόρη – Αναφορές για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες

23.02.2017 08:46
Πακιστάν: Οι αρχές ασφαλείας σκότωσαν τουλάχιστον 10 τρομοκράτες - Media

Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε μια δεύτερη πολυτελή συνοικία της Λαχόρης, στο ανατολικό Πακιστάν, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  που μεταδίδουν οι Times of India από την έκρηξη υπάρχουν 7 νεκροί και 20 τραυματίες με τον αριθμό τους να αναμένεται να αυξηθεί. 

Η δεύτερη αυτή έκρηξη στη συνοικία Γκούλμπεργκ της Λαχόρης σημειώθηκε λίγη ώρα αφού μια βόμβα είχε εκραγεί σε μια αγορά σε άλλη πολυτελή συνοικία της ίδιας πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 5 άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμη 21.

“Οι αρχικές αναφορές κάνουν λόγο για μια έκρηξη στη συνοικία Γκούλμπεργκ”, δήλωσε αξιωματούχος της επαρχίας Πουντζάμπ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο της συνοικίας, όπου βρίσκονται πολλά εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια.

Το Πακιστάν έχει πληγεί από ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες, από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 130 άνθρωποι σε όλη τη χώρα, ενώ εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:15