search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:21
MENU CLOSE

Γυρίζει σελίδα το δίκτυο του ΟΠΑΠ

23.02.2017 09:17
Γυρίζει σελίδα το δίκτυο του ΟΠΑΠ - Media

 

Σε σημαντικές επενδύσεις με επίκεντρο τα πρακτορεία, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες και την υποστήριξη των πρακτόρων προχωρά ο ΟΠΑΠ. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο δίκτυο, τη ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, ώστε να ενδυναμώσει τα θεμέλια για την από κοινού μελλοντική ανάπτυξη τόσο του ΟΠΑΠ όσο και των πρακτόρων της. Στόχος της επένδυσης είναι η εξέλιξη των πρακτορείων σε τοπικούς προορισμούς διασκέδασης και η μεγιστοποίηση της προοπτικής τους.

Παρά τη συνεχιζόμενη κρίση, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί μια από τις μεγαλύτερές εν εξελίξει επενδυτικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στην Ελλάδα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις στο δίκτυο παίζουν ρόλο-κλειδί για την ανάπτυξη του ΟΠΑΠ και των πρακτόρων του.

Δημιουργούν αξία και οφέλη και τους καθιστούν πιο ανταγωνιστικούς και ελκυστικούς για τους πελάτες.

Νέο και σύγχρονο πλαίσιο συνεργασίας ΟΠΑΠ-πρακτόρων εστιασμένο στην αγορά και τις ανάγκες της

Παρά τις δύσκολες συνθήκες στην αγορά, ο ΟΠΑΠ με την επένδυσή του, δημιουργεί ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον στο δίκτυο των πρακτόρων του για τα επόμενα 5 χρόνια.

Κομβικό ρόλο σε αυτό παίζει η νέα σύμβαση ΟΠΑΠ ? πρακτόρων που έχει καταρτιστεί με βάση εμπορικά κριτήρια και ανταποκρίνεται πλήρως στα δεδομένα της εποχής, είναι δίκαιη και καθιερώνει πολιτικές και εργαλεία που δίνουν ώθηση στην ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας και μάλιστα εξασφαλίζει τη σταθερότητα για την επόμενη πενταετία.

Επίσης συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της σχέσης του ΟΠΑΠ με το δίκτυό του και τον μετασχηματισμό των πρακτορείων του.

Η νέα σύμβαση ξεκαθαρίζει το τοπίο στην πολιτική προμηθειών, καθιερώνοντας συντελεστή προμήθειας στα καθαρά έσοδα από τα παιχνίδια, κάνοντας την κατάσταση πιο απλή για τον ΟΠΑΠ και τους πράκτορες του.

Η πολιτική προμηθειών δημιουργεί σταθερό πλαίσιο, επιβεβαιώνοντας τον μακροπρόθεσμο προσανατολισμό του ΟΠΑΠ, που βάζει στο επίκεντρο της στρατηγικής του τη δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών και προστιθέμενης αξίας για το δίκτυο των πρακτόρων του, μέσα σε ένα δύσκολο και εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο ΟΠΑΠ εξελίσσει το δίκτυο του, επενδύοντας σε τρεις πυλώνες: τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, το ίδιο το κατάστημα και την υποστήριξη του πράκτορα

Προτεραιότητα του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου παγκόσμιας κλάσης, με ελκυστικά, νέα και αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος του δικτύου του.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επένδυσης θα πραγματοποιηθεί εντός του 2017, οπότε οι πράκτορες θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα εργαλεία και ευκαιρίες για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών τους, να αναπτύξουν τη συνολική δραστηριότητά τους και να ενισχύσουν τα έσοδά τους (για παράδειγμα, τα virtual games μπορούν να ενισχύσουν τα έσοδα βάσει δεδομένων της εταιρείας Inspired και παραδειγμάτων που αντλούνται από την αντίστοιχη εμπειρία της Ιταλικής αγοράς).

Ο ΟΠΑΠ θα προχωρήσει με τη σημαντική αυτή επένδυση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, έως το δεύτερο εξάμηνο του 2018 για:

Την αναβάθμιση του Πάμε Στοίχημα, του ιπποδρομιακού στοιχήματος, του ΚΙΝΟ και του ΤΖΟΚΕΡ

Την εισαγωγή παιγνιομηχανημάτων (Παιχνίδια Play), νέων υπηρεσιών πληρωμών μέσω Tora, virtual games της Inspired και συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης SSBTs

Την αναβάθμιση της πληροφοριακής υποδομής, ώστε να διευκολυνθεί η εξυπηρέτηση του πελάτη και η αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Μέχρι σήμερα, οι επενδύσεις που έχει κάνει ο ΟΠΑΠ για να αναβαθμίσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και των υπηρεσιών του έχουν δημιουργήσει επιπλέον τζίρο 500 εκατ. ευρώ και επιπλέον έσοδα ύψους 40 εκατ. ευρώ για τους πράκτορες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33