search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Κουτσούκος: Πολλά ερωτηματικά γεννά η σιωπή Τσακαλώτου

23.02.2017 10:53
Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Κουτσούκος - Media

 

 

Η σιωπή του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά το Eurogroup γεννά πολλά ερωτηματικά τονίζει, μεταξύ άλλων, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος. 

«Ο υπουργός Οικονομικών, όχι μόνο δεν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της συνεδρίασης, όπως συνηθίζεται, προκειμένου να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, αλλά κρύβεται επιμελώς μέχρι σήμερα χωρίς να έχει κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε», επισημαίνει ο Γιάννης Κουτσούκος στην ερώτηση του. Και υπογραμμίζει ότι «έχουμε επομένως το παράδοξο να “πανηγυρίζει” η κυβέρνηση για τις δήθεν επιτυχίες της με non paper και δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αλλά να σιωπά και να κρύβεται ο αρμόδιος υπουργός». 

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλεί τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει ποιες δεσμεύσεις ανέλαβε η κυβέρνηση σε σχέση με κρίσιμα ζητήματα της αξιολόγησης όπως το αφορολόγητο και οι  περικοπές των συντάξεων; Κατά πόσο δέσμευσε τη χώρα με υπερβολικά πρωτογενή πλεονάσματα και πέραν της λήξης του 3ου μνημονίου και αν εκτιμά ότι μπορεί να επιτευχθούν; Ποιες είναι οι αποφάσεις του Eurogroup σε σχέση με τους στόχους για την ελάφρυνση του χρέους και στην ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση; 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58