search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Τον πυροβόλησε πελάτης του μέσα στο γραφείο του – Γνωστός δικηγόρος κατά των πλειστηριασμών το θύμα (Videos)

23.02.2017 14:16
Τον πυροβόλησε πελάτης του μέσα στο γραφείο του - Γνωστός δικηγόρος κατά των πλειστηριασμών το θύμα (Videos) - Media

 

Πυροβολισμοί έπεσαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο  δικηγορικό γραφείο του Άδωνι Κουλιούφα στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32, σύμφωνα με το voria.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 76χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τον 45χρονο δικηγόρο παρουσία συνεργάτιδάς του τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα. Ο κ. Κουλιούφας είναι γνωστός δικηγόρος, μέλος του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς καθώς και πρώην μέλος της γραμματείας της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΑΧΕΠΑ ενώ ο 76χρονος, πρώην πελάτης του δικηγόρου, παραδόθηκε και συνελήφθη στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνάδελφοι από γειτονικά γραφεία κάλεσαν ασθενοφόρο μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς ενώ αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο ο κ. Κουλιούφας διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Ο δικηγόρος Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δηλώνει στη Voria.gr ότι άκουγε το τελευταίο διάστημα τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του δικηγόρου.

Σε κατάσταση σοκ, η συνεργάτιδα του κ. Κουλιούφα εξερχόμενη από το ΑΤ Λευκού Πύργου, δήλωσε στη Voria.gr ότι ο 76χρονος είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Πηγή: voria.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:23