search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:44
MENU CLOSE

Ζαχαριάδης: Μπορώ να σας μιλήσω και για την αναπαραγωγή του κολεόπτερου!

24.02.2017 08:04
Ζαχαριάδης: Οι πολιτικές της ΝΔ αποτελούν αντιγραφή των πολιτικών της Θάτσερ - Media

Άφωνους τους άφησε όλους στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ  ο  διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, όταν ενώ μιλούσαν σχετικά με την ερώτηση του πρώην υπουργού Παιδείας σχετικά με τα εξοπλιστικά εκείνος «πήγε» τη συζήτηση στην… αναπαραγωγή των κολεόπτερων, καθότι βιολόγος.

Η συζήτηση αυτή ξεκίνησε με αφορμή το αν αποσύρθηκε η ερώτηση Φίλη προς τον κ.Καμμένο για τα εξοπλιστικά λόγω του κανονισμού λειτουργίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι από το 2012 ο κανονισμός αυτός προβλέπει ότι γίνεται διαβούλευση στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν κατατεθούν ερωτήσεις.

«Κάποιοι το ανακάλυψαν το 2017, το λέω για τον κύριο ή την κυρία που έστειλε το tweet από όπου διάβασε την είδηση ο κύριος Οικονόμου» συμπλήρωσε κάνοντας λόγο για «σούπερ ανακάλυψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συλλογικές διαδικασίες για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα».

«Στον κανονισμό δεν περιέχεται κάτι άλλο από τη διαβούλευση και τη συζήτηση, δεν υπάρχει καμία αντίληψη περί λογοκρισίας».
Τότε ο δημοσιογράφος του είπε «Κρυφτήκατε πίσω από το sms για το θέμα Φίλη και πίσω από τη ΝΔ για την αφωνία Τσακαλώτου» με τον κ.Ζαχαριάδη να απαντά: «Σήμερα καταθέτουμε ερώτηση για τη φορολογία των αλιέων με 50 υπογραφές» προκαλώντας την ανταπάντηση του δημοσιογράφου:  Και για το πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο μπορείτε να καταθέσετε ερώτηση με 153 υπογραφές.

Και ο κ.Ζαχαριάδης έδωσε την αποστομωτική απάντηση: Επειδή είμαι βιολόγος μπορώ να σας απαντήσω και για το πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο.

Το βίντεο από το Πρώτο Θέμα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42