search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Λεβέντης: Βλέπω τον Τσίπρα να μοιάζει με τη Γεννηματά, να πηγαίνει στο 4%

24.02.2017 08:52
Λεβέντης: Πρέσβεις με απείλησαν ότι δεν θα μπω στη Βουλή - Δεν φεύγω ηττημένος - Media

 

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση με τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά o κ. Λεβέντης τόνισε πως «είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία τους συνάντηση του εκμυστηρεύτηκε ότι «με τον Καμμένο έχει διαφορές πολιτικές, ιδιαίτερα σε κάτι κορώνες θρησκευτικές και υπερπατριωτικές, έχει κάποιες διαφορές αλλά ο Καμμένος δεν του δημιουργεί προβλήματα  στο 153, πάει και ψηφίζει».

Επίσης ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος έχει πέσει στο 15% και των ΑΝΕΛ στο 1,5%.  «Πείτε ότι έχει ένα 15% και 1,5% ο Καμμένος, με 16,5% μπορείς να κυβερνάς μια χώρα;… Τον βλέπω να μοιάζει με τη Γεννηματά, στο 4% να πηγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εφόσον και «εκείνος σαν σώφρων κάνει υποχωρήσεις». Επίσης όπως τόνισε ο κ.Λεβέντης θα στείλει «τα 9 σημεία και εφόσον τα δεχτεί, ούτε λάφυρα, ούτε υπουργεία, ούτε τίποτα. Του είπα μάλιστα ότι εγώ δεν είμαι Καμμένος να δεχτώ οφίτσια, εγώ θα ψηφίζω αρκεί να υπάρχουν μέτρα που εγκρίνω» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:59