search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:26
MENU CLOSE

Γιατί η Ελεωνόρα Μελέτη δε δέχτηκε να πάει στο Survivor; (Video)

24.02.2017 11:24
Γιατί η Ελεωνόρα Μελέτη δε δέχτηκε να πάει στο Survivor; (Video) - Media

 

H γνωστή παρουσιάστρια Eλεωνόρα Μελέτη μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τους λόγους που δε δέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στην ομάδα των σελέμπριτι του Survivor.

Η Ελεωνόρα Μελέτη, μάλιστα δήλωσε πως δέχτηκε τρεις προτάσεις να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για το παρασκήνιο των προτάσεων.

Ανέφερε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τα άτομα που απαρτίζουν την παραγωγή και έτσι την προσέγγισαν για να της προτείνουν να βρίσκεται στην ομάδα των διασήμων. «Για μένα η τηλεόραση δεν είναι αρπαχτή, είναι η δουλειά μου» είπε στην Ελένη Μενεγάκη, η Ελ. Μελέτη, εξηγώντας τους λόγους που απέρριψε την πρόταση. «Εφόσον ήταν επιλογή μου να απέχω από τα τηλεοπτικά πράγματα θα ήταν άδικο για εμένα να επιστρέψω μέσα από ένα reality» συμπλήρωσε.

 Όπως είπε μια τέτοια επιλογή θα έδειχνε μια «τάση, ότι αυτή θέλει να είναι στην τηλεόραση με κάθε τρόπο. Το οποίο δεν ισχύει».

Πάντως, μπορεί να μην ήθελε να παραβρεθεί ως παίκτης στο τροπικό νησί, η Ελεωνόρα Μελέτη όμως παρακολουθεί το reality από το σπίτι, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα  οι παίκτριες θα φορούν μαγιό από τη συλλογή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:26