search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Αρρωστημένο: Ζευγάρι βίαζε 8χρονες και μετά τις ανάγκαζε να τρώνε τον εμετό τους

24.02.2017 11:47
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

Οι λεπτομέρειες ενός φριχτού εγκλήματος ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ύστερα από την ακρόαση της υπόθεση βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών από ένα ζευγάρι.

Όπως έγινε γνωστό ο Μίκαελ Μισζάκ, 54 ετών, και η Σάντρα Τζόουν, 52 ετών από το Λίβερπουλ για μεγάλο χρονικό διάστημα κακοποιούσε δυο 8χρονα κορίτσια.

Το ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά τα κοριτσάκια και τα χτυπούσε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως ανέφερε ο κατήγορος, προκαλούσαν εμετό στα παιδιά και στη συνέχεια τα ανάγκαζαν να τρώνε τον εμετό τους.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της δίκης ο δικαστής ανέφερε πως τα δυο κοριτσάκια πλέον έχουν πρόβλημα και με τη διατροφή τους και αρνούνται να φάνε λόγω των φριχτών βασανιστριών που πέρασαν στα χέρια του ζευγαριού.

«Ήταν σατανική, σκληρή και απάνθρωπη πράξη. Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο βιασμό για ένα παιδί» είπε ο δικαστής πριν τους καταδικάσει σε φυλάκιση 25 και 14 ετών με την προοπτική ανανέωσης της ποινής σε ισόβια.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27