search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Χαμός με το κέρινο ομοίωμα της Μέριλ Στριπ στο Μουσείο Μαντάμ Τισώ – Δείτε γιατί (Photo)

24.02.2017 14:53
Η Μέριλ Στριπ θα πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Big Little Lies" - Media

 

Με αφορμή τη βραδιά της απονομής της βραβείων Όσκαρ, το Μουσείο της Μαντάμ Τισώ στο Λος Άντζελες έκανε τα αποκαλυπτήρια του αναννεωμένου κέρινου ομοιώματος της Μέριλ Στριπ, η οποία φέτος είναι υποψήφια για εικοστή (!) φορά και έχει χαρακτηριστεί ως το άτυπο «πρόσωπο των βραβείων», λόγω της αυστηρής κριτικής που έχει ασκήσει στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και των επιθέσεων που η ίδια έχει δεχθεί λόγω αυτής της κριτικής.

Tα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος, ωστόσο, προκάλεσαν αναταραχή και όχι λόγω των πολιτικών θέσεων της γνωστής ηθοποιού, αλλά λόγω του ότι πολύς κόσμος θεωρεί ότι το κέρινο άγαλμα… δεν μοιάζει με τη Μέριλ Στριπ.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, μια ομοιότητα υπάρχει, ωστόσο, πολλοί επικριτές του αγάλματος επισημαίνουν ότι η ομοιότητα αυτή δεν αρκεί και ότι το κέρινο ομοίωμα δεν θυμίζει σε τίποτα τη διάσημη ηθοποιό. Υποτίθεται ότι η ανανεωμένη εκδοχή του ομοιώματος θα προσομοίαζε στην εμφάνιση της Στριπ όταν το 2012 κέρδισε το Όσκαρ για τη «Σιδηρά Κυρία».

Δείτε και συγκρίνετε και μόνοι σας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50