search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:42
MENU CLOSE

Ξόρκι κατά του… Τραμπ ετοιμάζουν μάγισσες σε όλο τον κόσμο!

24.02.2017 15:36
Σάλος από την απρεπή στάση συμβούλου του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο - Ήταν με τα πόδια πάνω στον καναπέ (Photos) - Media
 
Οι διαδηλώσεις, οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, τα σκάνδαλα, οι διαρροές… Όλα τα μέσα έχουν δοκιμαστεί ως τώρα, όμως τίποτα δεν φαίνεται να επηρεάζει τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
 
Έτσι, κάποιοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα… μεγάλα μέσα για να νικήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα έγγραφο με τίτλο «Ένα ξόρκι για να δέσει τον Ντόναλντ Τραμπ και όλους όσοι των υπακούουν». Για όσους δεν το κατάλαβαν, μάγισσες από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν να ρίξουν ξόρκι στον Τραμπ!
 
Και, μάλιστα, ζητούν τη βοήθεια… του κοινού, ώστε το ξόρκι να πετύχει: οι συμμετέχοντες καλούνται να συμμετάσχουν στην τελετή τα μεσάνυχτα της 24ης Φεβρουαρίου και στη συνέχεια κάθε φορά που το φεγγάρι χάνεται.
 
Οι οδηγίες για την τελετή βρίσκονται στο κείμενο (όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το βρείτε σχετικά εύκολα στο internet) και το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και διασημότητες, όπως η τραγουδίστρια Lana Del Rey δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην τελετουργία, η οποία, όπως είναι φυσικό, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους χριστιανούς οπαδούς του Τραμπ.
 

Για να δούμε…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41