search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Ανοιχτός πλέον ο πόλεμος Τραμπ-Τύπου: Πέταξε έξω από το Λευκό Οίκο κορυφαία ΜΜΕ

24.02.2017 19:38
Ανοιχτός πλέον ο πόλεμος Τραμπ-Τύπου: Πέταξε έξω από το Λευκό Οίκο κορυφαία ΜΜΕ - Media
 
Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο Λευκός Οίκος ο οποίος εξαίρεσε από την ενημέρωση του Τύπου μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου.
 
Η νέα διοίκηση του Λευκού Οίκου μπλόκαρε από την τακτική ενημέρωση «γίγαντες» του χώρου των ΜΜΕ, όπως τα CNN, BBC, New York Times, LA Times, New York Daily News, Daily Mail, και πολλά άλλα.
 
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση αποδέχθηκε τις διαπιστεύσεις περιφερειακών και περιθωριακών ΜΜΕ, τα οποία, ωστόσο, θεωρούνται φιλικά προς τον Τραμπ.
 
Όπως ήταν φυσικό, η ενέργεια αυτή -η οποία θεωρείται ως ανοιχτή εχθροπραξία κατά της ελευθερίας του Τύπου- προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με το Associated Press και το περιοδικό TIME να αρνούνται να παρακολουθήσουν το μπρίφινγκ και να μποϊκοτάρουν την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ταυτόχρονα, η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου αντέδρασε έντονα στην απόφαση της κυβέρνησης και κάλεσε τα ΜΜΕ που συμμετείχαν στο μπρίφινγκ να μοιραστούν το υλικό με τα Μέσα που αποκλείστηκαν.
 
Και ακόμα δεν έχει περάσει παρά μόνο ένας μήνας…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:38