search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Καθυστέρησε η πτήση του και απείλησε να… ανατινάξει το αεροπλάνο

25.02.2017 06:04
Πώς να κλείνετε φθηνά τις καλύτερες business class θέσεις  - Media

Ένας Ισραηλινός απελάθηκε χθες από την Κολομβία διότι απείλησε να πυροδοτήσει μια βόμβα ενώ βρισκόταν μέσα σε ένα αεροσκάφος που επρόκειτο να αναχωρήσει από την Μπογοτά για την Μπαρανκίγια την Τετάρτη.

Ο Γιοσέφ Μπρονφέν, 48 ετών, που έφθασε στην Κολομβία με τουριστική βίζα από τον Παναμά, έκανε την απειλή αυτή διότι είχε καταληφθεί από οργή λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην αναχώρηση της πτήσης του, εξαιτίας τεχνικού ελέγχου στο αεροσκάφος.

Πάντως δεν είχε κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να δώσει την εντύπωση πως θα μπορούσε να πυροδοτήσει πράγματι μια βόμβα κάνοντας την απειλή του αληθοφανή, διευκρίνισε ο Γεσίντ Ασίσα, ένας αξιωματικός της αστυνομίας των αεροδρομίων της Μπογοτά, εξηγώντας γιατί η δικαιοσύνη της Κολομβίας αποφάσισε να μην του ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση.

Στον ισραηλινό, που απελάθηκε χθες κι επιβιβάστηκε σε μια πτήση με προορισμό το Τελ Αβίβ, απαγορεύτηκε πάντως η είσοδος στην Κολομβία για δέκα χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:52