search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Ένταση στη Σούδα: Αφγανοί πυρπόλησαν σκηνή Μαροκινών (Video – Photo)

25.02.2017 09:47
Παρουσίαση βιβλίου: «Ένα παραμύθι στις ειδήσεις των 9» από τον Γιάννη Πολίτη - Media

 

Ένταση και αναταραχή επικράτησε, στις 7.20 το πρωί του Σαββάτου, στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας, όταν ομάδα Αφγανών πυρπόλησε κι έκαψε σκηνή στην οποία διέμεναν οκτώ Μαροκινοί μετανάστες.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους Αστυνομικούς, η επίθεση δεν είχε κανένα κίνητρο αφού δεν είχε προηγηθεί καυγάς ή άλλο περιστατικό. Για καλή τους τύχη οι 8 Μαροκινοί αντιλήφθηκαν έγκαιρα την πυρκαγιά και βγήκαν έξω από τη σκηνή, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά παραδόθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Για λόγους ασφάλειας και υπό τον φόβο νέων επεισοδίων η Αστυνομία ενίσχυσε την παρουσία της στον καταυλισμό, ο οποίος περικυκλώθηκε και από τις δύο πλευρές από δυνάμεις τον ΜΑΤ.

Μάλιστα τον χώρο επισκέφθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Αθανάσιος Μπασιούκας, συνοδευόμενος από τον Βοηθό Αστυνομικού Διευθυντή Γ. Κεβόπουλο.

Πηγή: politischios.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25