search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54
MENU CLOSE

Δολοφονία Κιμ Γιονγκ Ναμ: Με πλήρωσαν 90 δολάρια για να τον ψεκάσω, λέει η ύποπτη μασέζ

25.02.2017 11:18
Δολοφονία Κιμ Γιονγκ Ναμ: Με πλήρωσαν 90 δολάρια για να τον ψεκάσω, λέει η ύποπτη μασέζ  - Media

 

Η Siti Aisyah, με καταγωγή από την Ινδονησία, που κρατείται από τις μαλαισιανές αρχές ως ύποπτη για τη δολοφονική επίθεση στον Κιμ Γιονγκ Ναμ, ισχυρίστηκε ότι πληρώθηκε 90 δολάρια για να ψεκάσει ένα υγρό στο πρόσωπο του ετεροθαλούς αδελφούς του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Η γυναίκα ανέφερε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε ότι το υγρό ήταν δηλητηριώδες. Όπως είπε, νόμιζε ότι ήταν baby oil και ότι θα έπαιρνε μέρος σε μία φάρσα. Η αστυνομία της Μαλαισίας ωστόσο δεν φαίνεται να πιστεύει τους ισχυρισμούς της, καθώς έχει ενδείξεις ότι τόσο εκείνη όσο και η συνεργός της από το Βιετνάμ, είναι εκπαιδευμένες για τέτοιες αποστολές.

Πληροφορίες θέλουν τη Siti Aisyah να εργαζόταν ως μασέζ, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αποδείξεις αν αυτό ήταν επάγγελμα-βιτρίνα.

Η συνεργός της είναι βέβαιο ότι είχε προφίλ στα social media, όπου «ανέβαζε» σέξι φωτογραφίες της.

Στο μεταξύ, αναζητούνται από την αστυνομία άλλοι 7 άνδρες για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54