search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Αυτή είναι η πιανίστρια που έκλεψε την καρδιά του Κωστή Μαραβέγια (Photos)

25.02.2017 11:36
Αποχωρεί από το The Voice ο Κωστής Μαραβέγιας - Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφασή του - Media

 

Είναι μαζί περισσότερο από ένα χρόνο, ωστόσο είναι και οι δύο διακριτικοί και χαμηλών τόνων. Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή Νεφέλη Μούσουρα, την ταλαντούχα πιανίστρια που είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μάλιστα στα live του The Voice, η όμορφη Νεφέλη δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του καλού της, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso,  ενώ στα διαλείμματα εκείνος πηγαίνει προς το μέρος της.

Η Νεφέλη Μούσουρα γεννήθηκε στην Αθήνα, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία τεσσάρων ετών και από οκτώ ετών βραβεύεται σε διαγωνισμούς πιάνου. Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα Πατρών, την Orpheus Kammerorchester (Βιέννη), την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης καθώς και την Sinfonieorchester der Universität Mozarteum (Ζάλτσμπουργκ). Με την τελευταία ορχήστρα συμμετείχε ως σολίστ σε παραγωγή DVD με κοντσέρτα για πιάνο.

Έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ όπως, μεταξύ άλλων, στο “Φεστιβάλ Ναυπλίου”, στο “Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης”, στο “Tο Piano στα forte του” στην Αθήνα και στο φημισμένο Φεστιβάλ “Πιανιστική Άνοιξη” του Deutschlandsberg της Αυστρίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:23