search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:19
MENU CLOSE

Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του Πάνου Καλλίδη μετά το τροχαίο

25.02.2017 12:02
Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του Πάνου Καλλίδη μετά το τροχαίο - Media

 

Ο Πάνος Καλίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του την περασμένη Πέμπτη.

Ο τραγουδιστής δεν είχε τραβήξει καλά το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του και όταν βγήκε έξω, τον παρέσυρε το ίδιο του το αυτοκίνητο!  

Ο Πάνος Καλιδης ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο και μέσα από το νοσοκομείο Metropolitan, η γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του, έγραψε στο Instagram ένα μήνυμα για να ευχαριστήσει όλους τους φίλους της οικογένειας που βρέθηκαν στο πλευρό τους για να τους στηρίξουν.

Η Λεάνα Μάρκογλου έγραψε χαρακτηριστικά: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράσταση και για όλα αυτά τα μηνύματα και τηλέφωνα αγάπης… Είχαμε την Παναγιά κοντά μας και αποφύγαμε τα χειρότερα δόξα τω Θεώ, αν όλα πάνε καλά σήμερα θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Να είστε όλοι καλά και υγεία παιδιά… μόνο υγεία!”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:19