search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:10
MENU CLOSE

Υπερβολικά «καυτές» οι Βραζιλιάνες για τον δήμαρχο του Ρίο – Ακύρωσε την εμφάνισή του (Photos)

25.02.2017 12:43
Υπερβολικά «καυτές» οι Βραζιλιάνες για τον δήμαρχο του Ρίο – Ακύρωσε την εμφάνισή του (Photos) - Media

 

Οι 32 βαθμοί Κελσίου δεν στάθηκαν αρκετοί για να εμποδίσουν τις Βραζιλιάνες από το να γιορτάσουν το καρναβάλι, χορεύοντας στους δρόμους του Ρίο φορώντας σέξι δημιουργίες, σχεδιασμένες ειδικά για το σαμποδρόμιο. Μόνο που ο νέος δήμαρχος του Ρίο Ντε Τζανέιρο δεν είναι το ίδιο ενθουσιασμένος με τα καυτά κορίτσια.

Ο ευαγγελιστής δήμαρχος  και πρώην επίσκοπος Marcelo Crivella αρνήθηκε να κηρύξει την έναρξη του καρναβαλιού στο γνωστό πάρτι που γίνεται κάθε χρόνο, προφασιζόμενος πως είναι άρρωστη η σύζυγός του. Οι περισσότεροι συμπέραναν ότι αυτό ήταν δικαιολογία, αφού και πρωτύτερα είχε προσπαθήσει να καθυστερήσει την έναρξη των εκδηλώσεων.

Μάλιστα, ο δήμαρχος έχει αποφύγει να απαντήσει αν θα είναι παρών στις πενταήμερες εκδηλώσεις του Ρίο, καθώς δε συμφωνεί με τα έξαλλα λικνίσματα και τα ημίγυμνα κουστούμια των χορευτριών.

Ωστόσο, δεν αναμένεται να αντιδράσει περαιτέρω, καθώς η Βραζιλία έχει έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ετησίως από το καρναβάλι του Ρίο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:10