search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:30
MENU CLOSE

Λάγκερφελντ –Στριπ «σφάχτηκαν» για τα Όσκαρ: Είναι φτηνή, μου ζήτησε χρήματα!

25.02.2017 16:13
Λάγκερφελντ –Στριπ «σφάχτηκαν» για τα Όσκαρ: Είναι φτηνή, μου ζήτησε χρήματα! - Media

 

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Καρλ Λάνγκερφελντ και τη Μέριλ Στριπ λίγα μόλις 24ωρα πριν από την 89η απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Ο επικεφαλής του οίκου Chanel αποκάλεσε την πολυβραβευμένη ηθοποιό «φτηνή» επειδή, όπως αποκάλυψε, αρνήθηκε να φορέσει στην τελετή των Όσκαρ το φόρεμα που της ετοίμαζε, καθώς κάποιος άλλος οίκος της πρόσφερε χρήματα για να επιλέξει δική του δημιουργία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Καρλ Λάνγκερφελντ σε συνέντευξή του στο Women Wear Daily, η Στριπ είχε ενθουσιαστεί με μια γκρι μεταξωτή, ολοκέντητη τουαλέτα από την τελευταία του συλλογή και την παρήγγειλε με μια μικρή προσαρμογή. Η 67χρονη σταρ ζήτησε λιγότερο βαθύ το ντεκολτέ.

 Όμως, όπως εξομολογήθηκε ο σχεδιαστής,  κάποια στιγμή, και ενώ οι εργασία είχε προχωρήσει αρκετά έφτασε μήνυμα από τους ανθρώπους της Στριπ να σταματήσει. «Έκανα το σχέδιο και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το φόρεμα. Λίγες μέρες αργότερα λάβαμε ένα τηλέφωνο από τους ανθρώπους της που έλεγε τα εξής: “Μη συνεχίζετε το φόρεμα. Βρήκαμε κάποιον άλλο που θα μας πληρώσει”».

«Η Chanel έχει ως πολιτική να μην πληρώνει celebrities για να φορέσουν τα ρούχα του οίκου, ακόμη και αν πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εν ζωή ηθοποιούς. Είμασταν πρόθυμοι να της κάνουμε δώρο ένα φόρεμα αξίας 100.000 δολαρίων, ωστόσο καταλάβαμε ότι θα έπρεπε να  την πληρώσουμε για να το φορέσει. Η Στριπ είναι μια ιδιοφυής ηθοποιός, αλλά είναι φτηνή. Δεν είναι;» δήλωσε ο ταλαντούχος σχεδιαστής.

Ο εκπρόσωπος της Μέριλ Στριπ ωστόσο διέψευσε τον σχεδιαστή, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: «Αυτή είναι μια εντελώς αναληθής ιστορία», τόνισε. «Η κυρία Στριπ ποτέ δεν θα φορούσε κάτι ζητώντας χρήματα ως αντάλλαγμα» πρόσθεσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24