search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46
MENU CLOSE

Το Μπαχρέιν στα… πόδια Ελληνίδας dj

25.02.2017 16:18
Το Μπαχρέιν στα... πόδια Ελληνίδας dj - Media

 

Μια Ελληνίδα έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση της νέας Porsche Panamera, που πραγματοποιήθηκε στο «Four Seasons Hotel», στο Μπαχρέιν.

Η διάσημη dj και aerial dancer Αντζελα Παντελή, η οποία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και στο Ντουμπάι, «τρέλανε» με τα ακροβατικά της τους σεΐχηδες που συγκεντρώθηκαν εκεί με αφορμή το εν λόγω event, κερδίζοντας περισσότερα βλέμματα θαυμασμού ακόμη και από το πολυτελές supercar.

Η Ελληνίδα με την απίστευτη ευλυγισία και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους τους VPs στην εκδήλωση, όταν έκανε το χορευτικό show της στα πανιά, αλλά και τη στιγμή που παρουσίασε τα εντυπωσιακά ακροβατικά της δίπλα στη νέα Porsche Panamera.

Σημειώνεται ότι η Αντζελα είναι η μοναδική Ελληνίδα dj και aerial dancer που έχει καταφέρει να δουλεύει με επιτυχία στα πιο luxurious events ανά την υφήλιο.

Περιζήτητη

Πέρα από το Μπαχρέιν, η ίδια βρέθηκε πρόσφατα στο «Marriott Marquis», στη Νέα Υόρκη, όπου χόρεψε κι εκεί στα πανιά, και στο «Atlantis», στο Ντουμπάι, όπου παρουσίασε ένα φοβερό χορευτικό εναέριο show στον κρίκο. Στο Μπαχρέιν, η Αντζελα Παντελή επισκέφθηκε τα αξιοθέατα της πόλης, όπως η παλιά αγορά και το Bahrain World Trade Center. Σημειώνεται ότι η όμορφη Ελληνίδα είναι η μόνη που χορεύει επίσης σε αλυσίδες στη Μ. Ανατολή, ενώ θεωρείται και περιζήτητη δασκάλα yoga και pole dancing. Στη σχολή Milan Pole Dance, στο Ντουμπάι, όπου διδάσκει, έρχονται πολλές μαθήτριες ειδικά για εκείνη, εκφράζοντας την επιθυμία τους να αποκτήσουν την ευλυγισία της και τους κοιλιακούς της. Μάλιστα, τη φωνάζουν Αντζέλικα, αφού έτσι την έχει βαφτίσει η Ιταλίδα ιδιοκτήτρια της σχολής.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45