search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Εκοψαν υπεραιωνόβιο πεύκο στην Αλίαρτο

25.02.2017 16:36
Εκοψαν υπεραιωνόβιο πεύκο στην Αλίαρτο - Media

 

Αυτεπάγγελτη μήνυση σε βάρος δημοτών του δήμου Αλιάρτου, που υλοτόμησαν παράνομα υπεραιωνόβιο πεύκο για άγνωστους λόγους, υποβλήθηκε από την αστυνομία το Σάββατο, σύμφωνα με το viotiaplus.gr.

Στο γεγονός αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γ. Ντασιώτης, που μεταξύ άλλων επανέρχεται στο αίτημα της άμεσης ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του τέως Οργανισμού Κωπαϊδας και της παραχώρησης του πάρκου στο Δήμο.

“Η ασέβεια του χώρου των Kήπων που αποτελεί τμήμα της σύγχρονης ιστορίας τόσο της πόλης της Αλιάρτου, όσο και της ευρύτερης περιοχής, από ανθρώπους που κατοικούν εντός τους,  θέτει εκ νέου και πολύ επιτακτικά τα ζητήματα:

Της άμεσης ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του τέως Οργανισμού Κωπαϊδας και της παραχώρησης του πάρκου στο Δήμο, προκειμένου να επιβιώσει.
Του επαναπροσδιορισμού των κριτηρίων χρήσης των κτισμάτων και οικιών του πάρκου.

Με άλλα λόγια η σημερινή κατάσταση ανομίας που επικρατεί, πρέπει  επιτέλους να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ. Σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα να διαχειριστούμε» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γεώργιος Π. Ντασιώτης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:15