search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:10
MENU CLOSE

Αθηνά Ωνάση: Ο τρόπος που εκδικείται τον πρώην σύζυγό της (Photo)

26.02.2017 06:53
Αθηνά Ωνάση: Ο τρόπος που εκδικείται τον πρώην σύζυγό της (Photo) - Media

 

Την ώρα που εκείνος ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με τη νέα πανέμορφη αγαπημένη του και δηλώνει δημόσια πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, η Αθηνά έχει βρει τον καλύτερο τρόπο να πάρει την εκδίκησή της.

Η χρυσή κληρονόμος σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret, πουλάει το ένα μετά το άλλο, όλα τα άλογα του πρώην άντρας της με πρώτο και καλύτερο το αγαπημένο το άλογο Κορνέτο Κ, κάτι που έχουν δημοσιεύσει και τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα πάντα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι η δικαστική απόφαση που έκρινε ότι τα άλογα ανήκουν στον ίδιο και στην εταιρεία στην οποία είναι διευθυντής, η συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Αθηνά Ωνάση, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι τα άλογα πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και υπέγραψε έγγραφο ότι της ανήκουν, με αποτέλεσμα να τα πουλήσει.

Ήδη το αγαπημένο του άλογο με το οποίος έκανε όλες τις προπονήσεις του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται στα χέρια άλλου αναβάτη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ισχυρίζεται ότι τόσο αυτός όσο και το άλογό του βρίσκονται σε κατάθλιψη. Μάλιστα μιλώντας στο ισπανόφωνο Reuters, o Nόντα ισχυρίστηκε ότι η Αθηνά του έκλεψε τα άλογα με παράνομες διαδικασίες και ζήτησε πίσω το αγαπημένο του άλογο

 

Πηγή: Tlife

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15