search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο τσολιάς! Το παιδικό άλμπουμ με τις φωτογραφίες του

26.02.2017 13:16
Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Χάρβεϊ Γουάινστιν! (Video) - Media

 

“Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε τα εύσημα στους Ελληνες δασκάλους που υποστήριξαν τα παιδιά μας στην εκπαίδευσή τους στην Ελλάδα. Και πάλι σας ευχαριστούμε”, έγραψε η μητέρα του σταρ του NBA στο λογαριασμό της στο facebook, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της για τα σχολεία στα οποία πήγαν τα αδέλφια Αντετοκούμπο.

Το «Εθνος της Κυριακής» βρέθηκε στη γειτονιά που ξεκίνησαν όλα, τα Σεπόλια και ανοίγει το παιδικό άλμπουμ του Greek Freak.  

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο τσολιαδάκι με την ελληνική σημαία, φωτογραφία με τους συμμαθητές του, με τον αδελφό του, οι βαθμοί του στο σχολείο. Εικόνες συγκινητικές και όμορφες από μια εποχή όπου η ζωή της οικογένειας δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Ο Τσαρλς και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο έχουν πέντε γιους, τον Φράνσις, που παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο στη Νιγηρία, τον Θανάση, κι αυτός μπασκετμπολίστας στην Ισπανία, τον Γιάννη, τον Κώστα και τον βενιαμίν της οικογένειας Αλέξανδρο.

 

Πηγή: www.ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12