search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Ηγέτης Γκρίζων Λύκων κατά Καμμένου: Είμαστε έτοιμοι για όλα -Αν σας βαστάει ελάτε

28.02.2017 09:20
Μπαχτσελί κατά Μακρόν: Είναι πολιτικά σχιζοφρενής - Κάλεσμα για «τζιχάντ» στη Δύση - Media

 

Λάβρος κατά των δηλώσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου αναφορικά με τα Ίμια, εμφανίστηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας (MHP), ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο Μπαχτσελί συνεργάζεται με την κυβέρνηση του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και με τον πρόεδρο Ερντογάν ώστε να επικρατήσει το «ναι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου αναφορικά με την αλλαγή του πολιτεύματος της χώρας.  

 «Εάν θέλετε να χαθείτε [σ.σ οι Έλληνες]πάλι στην θάλασσα, ορίστε, ελάτε. Το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο γι’αυτό», είπε ο Μπαχτσελί απαντώντας σε έντονο ύφος στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. η εντολή και πάλι, αν θέλετε να χύνεται στη θάλασσα, το τουρκικό έθνος είναι έτοιμοι για αυτό.” είπε.

« Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη το 1921 και το 1922. Αν εξηγήσουμε το «μαχαίρωμα» που έγινε τότε, θα καταλάβουμε ποιος είχε το προβάδισμα στο Αιγαίο. Πρέπει [σ.σ οι Έλληνες] να διδαχθούν ξανά ιστορία»θα διδάσκονται την ιστορία », είπε ο Μπαχτσελί με  μερίδα του τουρκικού τύπου να αποθεώνει τις δηλώσεις τους προς την Ελλάδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10