search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:35
MENU CLOSE

Ο τραγικός πατέρας του τροχαίου στη Λαμία «σπάει» τη σιωπή του: Υπήρχε και δεύτερο αμάξι (Video)

28.02.2017 11:11
Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας του τροχαίου στην εθνική – Τι έγραψε στο Facebook της αδικοχαμένης συζύγου - Media

 

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου μιλά πρώτη φορά στην κάμερα του Labiri Biri μετά το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας που είδε την γυναίκα και τον γιο του να καίγονται

«Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου, ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αυτό το πράγμα που μου συμβαίνει, είναι χειρότερο… μην τύχει ούτε στο χειρότερο εχθρό. Να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη. Συνέβησαν όλα σε 5-10 δευτερόλεπτα. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο να πάω τουαλέτα βιαζόμουν. Ήθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο πάρκινγκ για να ξαναφύγουμε. Τους αφήνω τη μουσικούλα μας… το μωράκι πίσω έτοιμο να κοιμηθεί. Λέω έρχομαι. Παίρνω τα κλειδιά φεύγω και ξαφνικά ακούω ένα τεράστιο μπαμ. Φωτιά καπνός… δεν κατάλαβα ότι ήταν έξω από την τουαλέτα.Για να βγω έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έβαλα τη μπλούζα μου για να πάρω αναπνοή και πάω να πω στη γυναίκα μου «α ρε κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω»… και βλέπω την οικογένειά μου στο αυτοκίνητο καμένους. Ψάχνω να δω τι έγινε, έσκασε το αμάξι μου; Και βλέπω στα 10 μέτρα ένα πορσικό. Είδα μπροστά μου τον οδηγό, ένα παιδάκι. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του… Πήγαινε πάνω από 300. Τα 330 τα έχει για πλάκα αυτό το αυτοκίνητο».

Πηγή: Gossip-TV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15