search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Σπαραγμός για 38χρονη Ασπασία που έχασε τη ζωή της μέσα στη φλεγόμενη νταλίκα (Photos – Video)

28.02.2017 12:23
Σπαραγμός για 38χρονη Ασπασία που έχασε τη ζωή της μέσα στη φλεγόμενη νταλίκα (Photos - Video) - Media

Ανείπωτη θλίψη  επικρατεί στην Αμαλιάδα για τον χαμό της 38χρονης Ασπασίας Βροντζάκη, της μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών, που έχασε τη ζωή της προχθές το βράδυ μέσα στη φλεγόμενη νταλίκα που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Το τραγικό τροχαίο  σημειώθηκε στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας όταν η νταλίκα εξετράπη της πορείας της, κατέληξε σε χωράφι, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να απανθρακωθεί η άτυχη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το “patrisnews.gr” η Ασπασία δεν καταγόταν από την Ηλεία, παρ’ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είχε «πολιτογραφηθεί» Αμαλιαδίτισσα, αφού το 2010 παντρεύτηκε με τον Κώστα Ανδριόπουλο και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας 7 και 5 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  του “patrisnews.gr”  η άτυχη Ασπασία ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Τραγικός επίλογος

Προχθές το απόγευμα η οικογένεια έφυγε από την Αμαλιάδα με προορισμό την Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος σύζυγός της Κώστας Ανδριόπουλος μετέφερε με την νταλίκα του εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής με την οποία συνεργάζεται.

Ενώ η νταλίκα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του Λάττα για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας της και εν συνεχεία ανετράπη σε παρακείμενο χαντάκι και αμέσως έπιασε φωτιά η καμπίνα που επέβαινε η οικογένεια.

Ο 42χρονος πρόλαβε και βγήκε από την νταλίκα και μαζί του κατάφερε να βγάλει και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ωστόσο η 38χρονη σύζυγός του είχε εγκλωβιστεί στην πλευρά που ανετράπη η νταλίκα και ο ίδιος παρά τις απέλπιδες προσπάθειες δεν μπορούσε να τη σώσει. Μαρτυρίες σε Μέσα Ενημέρωσης της Αχαΐας αλλά και βίντεο που τραβήχτηκαν από κινητά τηλέφωνα, αναφέρουν ότι ο σύζυγος φώναζε στους διερχόμενους οδηγούς που σταμάτησαν να βοηθήσουν, να σώσουν την γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος.

Δυστυχώς όμως, αν και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, δεν κατέστη εφικτό να σωθεί η 38χρονη μητέρα, το χαμογελαστό κορίτσι για το οποίο όσοι το γνώριζαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν…

Πηγή: patrisnews.gr (1) & (2)

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27