search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:48
MENU CLOSE

Μανιός: Το δυστύχημα εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο – Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο (Video)

28.02.2017 19:26
Μανιός: Το δυστύχημα εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο - Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο (Video) - Media

 

Για «ταξικό στοιχείο» που εμπεριέχεται στο τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνονται σε έναν πολύ πλούσιο. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι “δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου”».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπης Τζούφη: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος, ωστόσο ήταν και θύτης και θύμα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:48