search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:19
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Κιμούλης πρόεδρος στο «Σταύρος Νιάρχος»

28.02.2017 19:31
Ο Γιώργος Κιμούλης πρόεδρος στο «Σταύρος Νιάρχος» - Media

 

Τα μέλη του νέου ΔΣ ορίστηκαν από το Εληνικό Δημόσιο. Ένα από τα μέλη ορίσθηκε καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) και ένα καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), ενώ ως μέλος ορίσθηκε, ex officio, και ο δήμαρχος Καλλιθέας Αττικής.

Τα μέλη αυτά ορίσθηκαν, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 3 παρ. 2.4 του ν. 3785/2009 (Α΄ 138), από το Ελληνικό Δημόσιο. Ένα από τα μέλη ορίσθηκε καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) και ένα καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), ενώ ως μέλος ορίσθηκε, ex officio, και ο δήμαρχος Καλλιθέας Αττικής.

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κ.Π.Ι.Σ.Ν. Α.Ε. είναι τα εξής: Γιώργος Κιμούλη, πρόεδρος, Νίκος Μανωλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και μέλη οι Ματίνα Στέα, Ανδρέας Νοταράς, Δημήτρης Κάρναβος (δήμαρχος Καλλιθέας), Γιώργος Κουμεντάκης (εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής), Δημήτρης Δημητρόπουλος (εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18