search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αποχώρησε από τα «Νέα»

01.03.2017 09:58
Ο Γιώργος Παπαχρήστος αποχώρησε από τα «Νέα» - Media

 

O δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την αποχώρηση του από τα «Νέα».

Στην ανάρτηση του ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Αποχωρώ σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν εκδικαστεί η κύρια αγωγή των τραπεζών κατά του ΔΟΛ με αντικείμενο την υπαγωγή του σε καθεστώς αναγκαστικής εκκαθάρισης, ευελπιστώντας ότι αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της άθλιας ιστορίαςθα ξαναδούν το πράγμα κάτω από άλλο πρίσμα». 

Ο δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει στη συνέχεια της ανάρτησης του πως η αποχώρηση του από τα «Νέα» δεν σημαίνει και την αποχώρηση του από το επάγγελμα, για αυτό και δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες του «στα μανταλάκια».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης του ο Γιώργος Παπαχρήστου ευχαρίστησε θερμά τους αναγνώστες του για τη στήριξη τους, τονίζοντας πως «χωρίς αυτούς θα ήμουν ένας από τους χιλιάδες που αγάπησαν αυτή τη δουλειά αλλά δεν τα κατάφεραν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:21