search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:38
MENU CLOSE

Γαλλία: Έκτακτη συνέντευξη τύπου από τον Φιγιόν – Τον κάλεσε ο εισαγελέας να καταθέσει για την αρογομισθία της γυναίκας του

01.03.2017 10:23
Ο Φιγιόν ματαίωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο λόγω της συζύγου του - Media

 

Νέες εξελίξεις βάζουν «φωτιά» στην προεκλογική περίοδο στη Γαλλία, καθότι όπως έγινε γνωστό από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο Φρανσουά Φιγιόν κλητεύθηκε από τους δικαστές που ερευνούν την υπόθεση για την αργομισθία της συζύγου του για να καταθέσει.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ το αίτημα των δικαστών, στους οποίους ανατέθηκε την περασμένη εβδομάδα να ερευνήσουν όλες τις καταγγελίες, βρίσκεται πίσω απ’ την ξαφνική ακύρωση της προγραμματισμένης για το πρωί επίσκεψης του Φιγιόν στην έκθεση Salon d’ Agriculture, μια απ’ τις σημαντικότερες εκθέσεις για αγρότες στην Ευρώπη.

Όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου του Φιγιόν, ο υποψήφιος της Δεξιάς για την προεδρία της Γαλλίας μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέας πρόκειται να προβεί σε ανακοινώσεις στα ΜΜΕ.
ΝΑ σημειωθεί πως αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως η σύζυγος του Φιγιόν, Πενέλοπε, κρατούνταν από την αστυνομία. Ωστόσο όπως μεταδίδει η L’express κάτι τέτοιο δεν αληθεύει, με την Πενέλοπε Φιγιόν να έχει κληθεί και αυτή σε απολογία από τον εισαγγελέα.
 

Σύμφωνα με τη Le Figaro, οι δικαστές  κλήτευσαν τον Φιγιόν τις 15 Μαρτίου, όσο και τη γυναίκα του Πενέλοπι για τις 18 Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:37