search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:45
MENU CLOSE

Εμμένει ο Φιγιόν: Δεν παραιτούμαι

01.03.2017 11:56
To «φιάσκο» του Φιγιόν θα σημάνει το τέλος της πολιτικής του καριέρας - Media

 

Κόντρα σε όλους και σε όλα συνεχίζει να πηγαίνει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στη Γαλλία, ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν.

Στην έκτατη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ανακοίνωσε πως «θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας» παρά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την υπόθεση αργομισθίας της συζύγου του.

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως «ο γαλλικός λαός θα αποφασίσει αν θα είμαι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ενώ αναφορικά με τις αποκαλύψεις για την αργομισθία τις αποκάλεσε «πολιτική δολοφονία».

Ο άλλοτε κραταιός Φιγιόν, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί για την προεδρία μετά τη νίκη του στους προκριματικούς των Ρεπουμπλικάνων, έχει δει τα ποσοστά του να καταβαραθρώνονται εξαιτίας της υπόθεσης αργομισθίας.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις έρχεται τρίτος, με σαφή διαφορά τόσο από την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν όσο και από τον κεντρώο Εμμανουέλ Μακρόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:45